Guadeloupe

View listings

guadeloupe.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Guadeloupe

Fastighet till salu i Guadeloupe

Guadeloupe är ett utomeuropeiskt departement, det är en integrerad del av Frankrike. Som en del av Europeiska unionen och euroområdet. Euro är dess officiella valuta. Det är en liten ö och det kan inte verka som ett bra ställe att köpa fastigheter till salu i Guadeloupe men det är inte verkligheten.

Guadeloupe är ett franskt utomeuropeiskt territorium med en fjärilliknande form. Den består av en grupp öar belägen i södra Karibiska havet ..

Guadeloupe är för fastlandet Frankrike vad Hawaii är för Förenta staterna. De flesta medborgare är en blandning av européer, afrikaner och östliga indianer, och talar bara modersmålet, Antillernas kreolska och franska. Så om du bestämmer dig för att investera dina pengar i egendom till salu i Guadeloupe kan det vara den bästa perioden.

Det är ett populärt turistmål bland franska turister. Över 80% av besökarna kommer från Frankrike. En gång var det lite frekvent av amerikaner.

Guadeloupe är så sällsynt att den amerikanska News & World Report heter den näst bästa platsen att besöka i Karibien år 2017. Dessutom har National Geographic även listat sina öar som en av de tre bästa destinationerna i världen för kultur.

Fastighetsbranschen i Guadeloupe är fortfarande ett fynd jämfört med de andra karibiska staterna. Faktum är att genomsnittspriset på bostadsfastigheter till salu i Guadeloupe endast var 161 161 euro under andra halvåret 2017.

I Baie Mahault och Petit Bourg varierade fastigheter till försäljningspriser från 1 341 till 3 156 per kvadratmeter, medan hus varierade från 1 394 till 2 917 per kvadratmeter. i H2 2017.

Från Goyave till spetsen av Malendure på västra kusten av Basse-Terre, kan homebuyers köpa lägenheter för 662 euro per 2411 per kvadratmeter. medan husen säljs för 1.414 euro till 2.629 per kvadratmeter. under samma period.

År 2017 ökade försäljningen av bostadsfastigheter med 2,8% jämfört med föregående år.

Guadeloupe är känd som ön av fjärilar på grund av formen av två av dess huvudöar: Basse-Terre i väster och Grande-Terre i öst, avskild av en smal kanal, Rivière-Salée. Guadeloupe har bra stränder och turismen är allt viktigare.

  •  
    Flytta till Guadeloupe. Expatriate och bo i Guadeloupe.

      Antilles Island, känd över hela världen för sin orörda skönhet, är dagens huvudperson en liten bit av paradiset! Slutligen har den goda säsongen kommit fram och många har velat gå för en resa eller ens flytta permanent till en ny nation. Motivationerna är bland de mest varierade, eftersom vi ve ...

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB